Äpplet faller inte långt från trädet

Jag måste erkänna..jag har redan ätit lussebullar, pepparkakor, lyssnat på julmusik druckit flera sorters glögg och köpt mina första julklappar. Har suktat efter julkänslan så länge och efter att  jag för några veckor sedan besökte Mårbacka julmarknad kändes det liksom som skit samma, nu kör vi! Jag är ju inte så mycket för sommaren, förutom fantastiska fotomöjligheter. Jag älskar frost, tända ljus och julmusik. Därför är det lite orättvist att det bara gäller under en månad, så jag har på senare tid börjat inkludera även November som jul. Julen är ganska stor i min familj, vi rimmar på alla julklappar, vill knappt sen öppna julklapparna för att vi lagt ner så mycket tid på inslagningen, vi syskon blir som barn hela bunten och vi går all in på julbord och klappar även fast vi varje November säger att ”i år hörrni, i år blir det inte lika mycket”. När jag får barn finns det en stor risk att jag blir utbränd och sjukskriven varje januari då hela december kommer vara en hel rad av bakning, pyntning, pyssel och julklappskalender. Äpplet faller inte långt från träder, eller hur mamma?

Julmarknad collage1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Äpplet faller inte långt från trädet

Jag måste erkänna..jag har redan ätit lussebullar, pepparkakor, lyssnat på julmusik druckit flera sorters glögg och köpt mina första julklappar. Har suktat efter julkänslan så länge och efter att  jag för några veckor sedan besökte Mårbacka julmarknad kändes det liksom som skit samma, nu kör vi! Jag är ju inte så mycket för sommaren, förutom fantastiska fotomöjligheter. Jag älskar frost, tända ljus och julmusik. Därför är det lite orättvist att det bara gäller under en månad, så jag har på senare tid börjat inkludera även November som jul. Julen är ganska stor i min familj, vi rimmar på alla julklappar, vill knappt sen öppna julklapparna för att vi lagt ner så mycket tid på inslagningen, vi syskon blir som barn hela bunten och vi går all in på julbord och klappar även fast vi varje November säger att ”i år hörrni, i år blir det inte lika mycket”. När jag får barn finns det en stor risk att jag blir utbränd och sjukskriven varje januari då hela december kommer vara en hel rad av bakning, pyntning, pyssel och julklappskalender. Äpplet faller inte långt från träder, eller hur mamma?

Julmarknad collage1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>