Arvid med de fina ögonen

För en vecka sedan var jag hemma hos Arvid och hans familj för att ta lite bilder. Arvid var jättepigg och såg ingen mening med att sitta still och kolla på mig, utan han ville ju ut och äventyra i lägenheten. Något han däremot tyckte var väldigt intressant, var min Sambo Henrik som var med. Så han fick stå bakom mig och det funkade bättre än en rolig leksak! Vi tog några bilder inomhus och gick sedan ut, men de bilderna får ni se vid ett senare tillfälle. Av inomhusbilderna är min favorit den svartvita när han tittar in i kameran, dom ögonen säger jag bara!

Arvid collage 1

 

 

One thought on “Arvid med de fina ögonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arvid med de fina ögonen

För en vecka sedan var jag hemma hos Arvid och hans familj för att ta lite bilder. Arvid var jättepigg och såg ingen mening med att sitta still och kolla på mig, utan han ville ju ut och äventyra i lägenheten. Något han däremot tyckte var väldigt intressant, var min Sambo Henrik som var med. Så han fick stå bakom mig och det funkade bättre än en rolig leksak! Vi tog några bilder inomhus och gick sedan ut, men de bilderna får ni se vid ett senare tillfälle. Av inomhusbilderna är min favorit den svartvita när han tittar in i kameran, dom ögonen säger jag bara!

Arvid collage 1

 

 

One thought on “Arvid med de fina ögonen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>