Blue eyes and green boots

För några veckor sedan fotograferade jag denna lillkille vid namn Tage. Jag hade gått runt och oroat mig för regn i flera dagar, men man ska minsann inte alltid lita på väderprognosen för inte en droppe på hela dagen. Vi höll till i skogen så undersökning av kottar och barr stod högst upp på schemat! Tage har nog de blåaste ögonen jag sett, och den snyggaste klädstilen. Skulle kunna köpa mig hans lilla tröja i vuxen storlek. Och hans mamma hade de coolaste gröna kängorna. Det är nog inte bara tupplurar, matning och gullgull när det kommer till barn. Det är lite fashion också, lite snygga stickade tröjor och stilmatchning. Liksom lite extra mycket snygghet när man går runt på stan. Det kan jag tänka mig!

Tage collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Blue eyes and green boots

För några veckor sedan fotograferade jag denna lillkille vid namn Tage. Jag hade gått runt och oroat mig för regn i flera dagar, men man ska minsann inte alltid lita på väderprognosen för inte en droppe på hela dagen. Vi höll till i skogen så undersökning av kottar och barr stod högst upp på schemat! Tage har nog de blåaste ögonen jag sett, och den snyggaste klädstilen. Skulle kunna köpa mig hans lilla tröja i vuxen storlek. Och hans mamma hade de coolaste gröna kängorna. Det är nog inte bara tupplurar, matning och gullgull när det kommer till barn. Det är lite fashion också, lite snygga stickade tröjor och stilmatchning. Liksom lite extra mycket snygghet när man går runt på stan. Det kan jag tänka mig!

Tage collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>