Bröllop nummer 1 {Lisa & Anders sneakpeak}

I lördags så fick jag vara med om det som de flesta fotografer drömmer om och älskar att göra. I lördags insåg jag också varför så många fotografer älskar att göra det. Jag pratar givetvis om att vara bröllopsfotograf, få föreviga två personers kärlek och mycket viktiga dag, skratt, tårar, fnitter, kyssar, och deras ”I do” till varandra. Mitt första brudpar blev Lisa & Anders. De hade ett mycket vackert bröllop med klassisk touch och som bröllopsfotograf för första gången är jag så tacksam över att jag fick detta härliga och avslappnade brudpar som mitt första.  Nu sitter jag här, fortfarande lite sliten, med massvis underbara bilder att gå igenom, flertalet myggbett och fortfarande helt lyrisk.

Untitled-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Bröllop nummer 1 {Lisa & Anders sneakpeak}

I lördags så fick jag vara med om det som de flesta fotografer drömmer om och älskar att göra. I lördags insåg jag också varför så många fotografer älskar att göra det. Jag pratar givetvis om att vara bröllopsfotograf, få föreviga två personers kärlek och mycket viktiga dag, skratt, tårar, fnitter, kyssar, och deras ”I do” till varandra. Mitt första brudpar blev Lisa & Anders. De hade ett mycket vackert bröllop med klassisk touch och som bröllopsfotograf för första gången är jag så tacksam över att jag fick detta härliga och avslappnade brudpar som mitt första.  Nu sitter jag här, fortfarande lite sliten, med massvis underbara bilder att gå igenom, flertalet myggbett och fortfarande helt lyrisk.

Untitled-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>