Butterflies never flies away – part one

Långt innan jag träffade Emma träffade Emma Mattias. Man kan säga att de gått igenom en hel historia tillsammans. Hångel i tonårsrummet, oändligt många hyrfilmer, adressändring, matlagning, förlovning, hundskaffning, vem-ska-ta-ut-hunden-diskussioner,  julpyntning, soffköp och ja ni fattar, listan kan göras lång. Vad som nu också kan läggas till på listan är, fotograferade. Kan komma på ett par till saker som en dag ska läggas till på listan, men det tar vi i ett senare kapitel. Ju längre vi fotograferade desto mer pussades dom, kramades och till slut fick jag nästan påminna dom om att ”jag är också här!” Innan vi skiljdes åt för kvällen vände sig Emma till mig och sa ”Jag känner mig helt nykär igen!” Att den känslan finns kvar för dessa, efter hela långa listan, ger ju lite hopp till oss andra.

Hoppas ni fortsätter bygga på listan i resten av era liv, och att jag får finnas med, både som fotograf och vän <3

Emma och mattias collage del 1

One thought on “Butterflies never flies away – part one

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Butterflies never flies away – part one

Långt innan jag träffade Emma träffade Emma Mattias. Man kan säga att de gått igenom en hel historia tillsammans. Hångel i tonårsrummet, oändligt många hyrfilmer, adressändring, matlagning, förlovning, hundskaffning, vem-ska-ta-ut-hunden-diskussioner,  julpyntning, soffköp och ja ni fattar, listan kan göras lång. Vad som nu också kan läggas till på listan är, fotograferade. Kan komma på ett par till saker som en dag ska läggas till på listan, men det tar vi i ett senare kapitel. Ju längre vi fotograferade desto mer pussades dom, kramades och till slut fick jag nästan påminna dom om att ”jag är också här!” Innan vi skiljdes åt för kvällen vände sig Emma till mig och sa ”Jag känner mig helt nykär igen!” Att den känslan finns kvar för dessa, efter hela långa listan, ger ju lite hopp till oss andra.

Hoppas ni fortsätter bygga på listan i resten av era liv, och att jag får finnas med, både som fotograf och vän <3

Emma och mattias collage del 1

One thought on “Butterflies never flies away – part one

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>