Cecilia och Daniel {Bröllopsfotograf Värmland, lysvik}

Cecilia och Daniels bröllop var på en plats som numera är en av mina favoritplatser. Stor vacker sjö, dalar som omringar den och fantastiskt vackert lantligt landskap. Att de valde att ha sin bröllopsfest utomhus var ett klockrent val enligt mig! Dessutom var Cecilia och Daniel hur underbara som helst. De hade verkligen ställt till med en fest och vart jag än vände kameran så var det folk som skrattade och hade kul. Så tacksam att jag fick vara med och föreviga deras härliga bröllop, och jag tänker bilderna tala för sig själva om vilket fantastiskt bröllop det var!

Untitled-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Cecilia och Daniel {Bröllopsfotograf Värmland, lysvik}

Cecilia och Daniels bröllop var på en plats som numera är en av mina favoritplatser. Stor vacker sjö, dalar som omringar den och fantastiskt vackert lantligt landskap. Att de valde att ha sin bröllopsfest utomhus var ett klockrent val enligt mig! Dessutom var Cecilia och Daniel hur underbara som helst. De hade verkligen ställt till med en fest och vart jag än vände kameran så var det folk som skrattade och hade kul. Så tacksam att jag fick vara med och föreviga deras härliga bröllop, och jag tänker bilderna tala för sig själva om vilket fantastiskt bröllop det var!

Untitled-1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>