Dansa, pausa, glögga, fira!

Så skulle nog denna lilla dansande donna beskriva hur julafton faktiskt ska firas! Under vår julfotografering så var det nämligen dansen som stod högst upp på schemat, dessutom hade ju fotografen valt en jättestor spännande lokal att dansa runt i, så vad trodde hon skulle hända liksom?!

Fast Ebba har inte bara julafton att se fram emot, hon fyller ju faktiskt hela två år dagen efter! Gissar att hon klår mig milslånga vägar i antal paket under December. Men jag nöjer mig nog med att få hem ett julkort på denna prinsessa, för det har jag allt luskat ut att jag ska få!

ebba julcollage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Dansa, pausa, glögga, fira!

Så skulle nog denna lilla dansande donna beskriva hur julafton faktiskt ska firas! Under vår julfotografering så var det nämligen dansen som stod högst upp på schemat, dessutom hade ju fotografen valt en jättestor spännande lokal att dansa runt i, så vad trodde hon skulle hända liksom?!

Fast Ebba har inte bara julafton att se fram emot, hon fyller ju faktiskt hela två år dagen efter! Gissar att hon klår mig milslånga vägar i antal paket under December. Men jag nöjer mig nog med att få hem ett julkort på denna prinsessa, för det har jag allt luskat ut att jag ska få!

ebba julcollage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>