Elin & Kristofer {sneakpeak, bröllopsfotograf}

I februari damp det ner en bröllopsbokning i min inkorg och gjorde min dag. Det var min allra första och sedan dess har jag sett fram emot 16:e augusti, och i lördags var det här! Elins &Kristofers bröllop. Ett så fint bröllop där temat var vintage till fotografens glädje. Innan det är tid för att visa alla bilder, kan jag säga en sak, att detta brudpar är svårt att inte älska!

Untitled-3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Elin & Kristofer {sneakpeak, bröllopsfotograf}

I februari damp det ner en bröllopsbokning i min inkorg och gjorde min dag. Det var min allra första och sedan dess har jag sett fram emot 16:e augusti, och i lördags var det här! Elins &Kristofers bröllop. Ett så fint bröllop där temat var vintage till fotografens glädje. Innan det är tid för att visa alla bilder, kan jag säga en sak, att detta brudpar är svårt att inte älska!

Untitled-3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>