Elsie {Nyföddfotografering, Karlstad}

Lilla Elsie är en av mina nya favoritpersoner här på jorden. Hon är min systerdotter och därför delvis min att pussa på hur mycket jag vill. Första gången jag träffade henne var med kameran i handen i dagsljusstudion. På kvällen efter var det kalas och då fick hon sova i min famn hela kvällen, mina armar sov också hela tiden men det var ungefär lika viktigt som ett dammkorn i rymden. Jag hade ju Elsie. Hon har lite gulligt hår, knubbiga armar och doftar alldeles ljuvligt. Hon är en fantastisk liten person helt enkelt, och det är inte det sista av henne ni kommer se här på bloggen. För tills hon blir gammal nog att säga ”Moster, snälla,lägg undan kameran för guds skull” så kommer jag att vara där med kameran, i alla hennes ögonblick!collage elsie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Elsie {Nyföddfotografering, Karlstad}

Lilla Elsie är en av mina nya favoritpersoner här på jorden. Hon är min systerdotter och därför delvis min att pussa på hur mycket jag vill. Första gången jag träffade henne var med kameran i handen i dagsljusstudion. På kvällen efter var det kalas och då fick hon sova i min famn hela kvällen, mina armar sov också hela tiden men det var ungefär lika viktigt som ett dammkorn i rymden. Jag hade ju Elsie. Hon har lite gulligt hår, knubbiga armar och doftar alldeles ljuvligt. Hon är en fantastisk liten person helt enkelt, och det är inte det sista av henne ni kommer se här på bloggen. För tills hon blir gammal nog att säga ”Moster, snälla,lägg undan kameran för guds skull” så kommer jag att vara där med kameran, i alla hennes ögonblick!collage elsie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>