En bra och (gullig!) början på året

Kan man börja året (fotomässigt) bättre än med en liten nyföddfotografering? Tror knappast. Den här lilla prinsessan var nämligen hemma hos mig igår och charmade kameran. Allt gick verkligen finfint och det finns en hel del bilder jag vill visa, men det hinns med lite senare. Jag skulle kunna säga här att jag känner mig superladdad inför 2014, med nya fotomål och nya utmaningar. Men det kan jag inte. För jag känner bara en mer avslappnad, liksom skön känsla, att nu får allt bli som det blir. Jag upptäckte nämligen förra året att det är svårt att njuta av det kreativa om man är upptagen med planering och nya delmål. Så nu bannlyser jag checklistan och bara tar det som det kommer.  Det kanske är det som blir den egentliga utmaningen för 2014. Och det känns väldigt bra!

_MG_0806

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

En bra och (gullig!) början på året

Kan man börja året (fotomässigt) bättre än med en liten nyföddfotografering? Tror knappast. Den här lilla prinsessan var nämligen hemma hos mig igår och charmade kameran. Allt gick verkligen finfint och det finns en hel del bilder jag vill visa, men det hinns med lite senare. Jag skulle kunna säga här att jag känner mig superladdad inför 2014, med nya fotomål och nya utmaningar. Men det kan jag inte. För jag känner bara en mer avslappnad, liksom skön känsla, att nu får allt bli som det blir. Jag upptäckte nämligen förra året att det är svårt att njuta av det kreativa om man är upptagen med planering och nya delmål. Så nu bannlyser jag checklistan och bara tar det som det kommer.  Det kanske är det som blir den egentliga utmaningen för 2014. Och det känns väldigt bra!

_MG_0806

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>