En väntan värd sin väntan {Gravidfotografering Sophie & Joakim}

Jag är inte mycket för väntan. Går jag in i en affär med tanken att köpa en speciell lampa och den inte finns, då tar jag en annan som inte är lika fin. Allt för att slippa den där väntan. Blir det reklam i en film måste jag göra något annat, när jag kokar pasta slinker pastan alltid ner i vattnet innan det börjar bubbla, för jag orkar inte vänta. Vänta är verkligen en förbannelse. Fast sen finns det ju vissa undantag, då väntan i sig kan vara helt fantastiskt (tänker jag mig).
Väntan på en liten ny familjemedlem måste ju vara en riktigt mysig väntan. Jag har ju aldrig själv upplevt den väntan men när jag träffade Sophie och Jocke fick jag liksom känslan av att det var en mycket trevlig typ av väntan som de hade! Och även fast väntan kanske inte var helt enkel och rolig i alla lägen så vet jag med säkerhet att de tycker att väntan var värd varenda sekund, för deras belöning är ju lilla Wiktor.

collage sophia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

En väntan värd sin väntan {Gravidfotografering Sophie & Joakim}

Jag är inte mycket för väntan. Går jag in i en affär med tanken att köpa en speciell lampa och den inte finns, då tar jag en annan som inte är lika fin. Allt för att slippa den där väntan. Blir det reklam i en film måste jag göra något annat, när jag kokar pasta slinker pastan alltid ner i vattnet innan det börjar bubbla, för jag orkar inte vänta. Vänta är verkligen en förbannelse. Fast sen finns det ju vissa undantag, då väntan i sig kan vara helt fantastiskt (tänker jag mig).
Väntan på en liten ny familjemedlem måste ju vara en riktigt mysig väntan. Jag har ju aldrig själv upplevt den väntan men när jag träffade Sophie och Jocke fick jag liksom känslan av att det var en mycket trevlig typ av väntan som de hade! Och även fast väntan kanske inte var helt enkel och rolig i alla lägen så vet jag med säkerhet att de tycker att väntan var värd varenda sekund, för deras belöning är ju lilla Wiktor.

collage sophia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>