Fröken bus – del 1

Var ju och hälsade på busfröet Ebba i lördags för att ta lite bilder, men också för att få fika med hennes mycket trevliga mamma. Egentligen hade jag hoppats på att kunna ta lite bilder utomhus, men snö och slask höll oss inne. Ebba hade ett jättemysigt rum i rosa, så jag la ut en vit filt och tänkte att, nu kommer det bli himla bra! Fast jag hade ju inte tagit bilder på ett busfrö på ett och ett halvt år innan, så man kan väl säga att jag blev ganska överraskad över hur svårt det skulle bli. Ebba tyckte det var roligt att sitta still på min filt i sisådär 3 sekunder, sen började hon gå runt i hela rummet. Det blev nästan som ett träningspass för mig att springa runt med kameran i försök att locka Ebba till filten med hjälp av diverse leksaker, favoriten blev när jag satte leksaken på mitt huvud. Men resultatet blev ändå många bilder att jag t.o.m måste dela upp bilderna i olika delar, så här kommer första delen!

Ebba collage 1

4 thoughts on “Fröken bus – del 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fröken bus – del 1

Var ju och hälsade på busfröet Ebba i lördags för att ta lite bilder, men också för att få fika med hennes mycket trevliga mamma. Egentligen hade jag hoppats på att kunna ta lite bilder utomhus, men snö och slask höll oss inne. Ebba hade ett jättemysigt rum i rosa, så jag la ut en vit filt och tänkte att, nu kommer det bli himla bra! Fast jag hade ju inte tagit bilder på ett busfrö på ett och ett halvt år innan, så man kan väl säga att jag blev ganska överraskad över hur svårt det skulle bli. Ebba tyckte det var roligt att sitta still på min filt i sisådär 3 sekunder, sen började hon gå runt i hela rummet. Det blev nästan som ett träningspass för mig att springa runt med kameran i försök att locka Ebba till filten med hjälp av diverse leksaker, favoriten blev när jag satte leksaken på mitt huvud. Men resultatet blev ändå många bilder att jag t.o.m måste dela upp bilderna i olika delar, så här kommer första delen!

Ebba collage 1

4 thoughts on “Fröken bus – del 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>