Gravidfotografering i Stockholm

Jag är nyss hemkommen efter en helg i storstaden där jag haft två gravidfotograferingar. Det är bara ren glädje att redigera dessa bilder! Jag kan erkänna att bebisnerven drar ordentligt när jag får fotografera små gulliga små fötter, men en stor härlig gravidmage drar nog längsta strået. Faktiskt så vill jag byta plats, och själv få sitta där och gosa med min stora mage och bara vara förväntansfull. En vacker dag, som man säger. Tills dess vill jag hinna fotografera massor av härliga  magar!

Gravidfotografering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Gravidfotografering i Stockholm

Jag är nyss hemkommen efter en helg i storstaden där jag haft två gravidfotograferingar. Det är bara ren glädje att redigera dessa bilder! Jag kan erkänna att bebisnerven drar ordentligt när jag får fotografera små gulliga små fötter, men en stor härlig gravidmage drar nog längsta strået. Faktiskt så vill jag byta plats, och själv få sitta där och gosa med min stora mage och bara vara förväntansfull. En vacker dag, som man säger. Tills dess vill jag hinna fotografera massor av härliga  magar!

Gravidfotografering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>