Innan lilla Elsie – {Gravidfotografering}

För några veckor var jag i Stockholm och hälsade på denna sköna pingla, också kallad storasyster. Vi passade såklart på att ta lite bilder på den stora fina magen som hon hade just då. Min syster har en förmåga att vara lika snygg oavsett vad så självklart var hon fräschare än fotografen som strosade runt i joggingbyxor och hästsvans. Min syster har en liten son sedan innan, lilla Noah, fast när han låg i magen så hade jag inte börjat fota än. Så detta var första gången jag hade min syster framför kameran, och ja, det var lite extra nervöst. Om det är någon här i livet man vill impa på så är det ju sin storasyster! Men nu är det upp till bevis vad hon tycker om bilderna, och hon kan titta på dom medans hon sitter med lilla Elsie i famnen!

Anna collage

 

 

One thought on “Innan lilla Elsie – {Gravidfotografering}

  1. Fantastiska bilder!!! Jag sitter med lilla Elsie i famnen och känner att det är mysigt att titta på dina fina bilder. På min mage- tänk att det var hon som låg däri<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Innan lilla Elsie – {Gravidfotografering}

För några veckor var jag i Stockholm och hälsade på denna sköna pingla, också kallad storasyster. Vi passade såklart på att ta lite bilder på den stora fina magen som hon hade just då. Min syster har en förmåga att vara lika snygg oavsett vad så självklart var hon fräschare än fotografen som strosade runt i joggingbyxor och hästsvans. Min syster har en liten son sedan innan, lilla Noah, fast när han låg i magen så hade jag inte börjat fota än. Så detta var första gången jag hade min syster framför kameran, och ja, det var lite extra nervöst. Om det är någon här i livet man vill impa på så är det ju sin storasyster! Men nu är det upp till bevis vad hon tycker om bilderna, och hon kan titta på dom medans hon sitter med lilla Elsie i famnen!

Anna collage

 

 

One thought on “Innan lilla Elsie – {Gravidfotografering}

  1. Fantastiska bilder!!! Jag sitter med lilla Elsie i famnen och känner att det är mysigt att titta på dina fina bilder. På min mage- tänk att det var hon som låg däri<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>