June in pictures

Juni. Månaden jag tog examen och månaden jag tog körkort. Ja mycket stort har hänt precis nu. Vilket är anledningen till att jag inte suttit så mycket framför datorn. Men jag har hållit i kameran en del, en fotograf är ju faktiskt aldrig helt ledig. Och juni har förutom massa måsten, bjudit på en hel del roliga fotograferingar. Jag har fotograferat barn, familjer, och min första möhippa! Så ja, det finns den del bilder från juni att visa upp, men tills dess har jag slängt ihop en liten sammanfattning i bilder. Nu välkomnar jag Juli med öppna armar, ikväll är det gravidfotografering i kvällssolen och imorgon, ja då är det dags för min första bröllopsfotografering…

collage juni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

June in pictures

Juni. Månaden jag tog examen och månaden jag tog körkort. Ja mycket stort har hänt precis nu. Vilket är anledningen till att jag inte suttit så mycket framför datorn. Men jag har hållit i kameran en del, en fotograf är ju faktiskt aldrig helt ledig. Och juni har förutom massa måsten, bjudit på en hel del roliga fotograferingar. Jag har fotograferat barn, familjer, och min första möhippa! Så ja, det finns den del bilder från juni att visa upp, men tills dess har jag slängt ihop en liten sammanfattning i bilder. Nu välkomnar jag Juli med öppna armar, ikväll är det gravidfotografering i kvällssolen och imorgon, ja då är det dags för min första bröllopsfotografering…

collage juni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>