Kärlek i svartvitt

Här kommer de sista bilderna på Zandra och Ebba, för den här gången åtminstone. Ville göra några av bilderna i svartvitt för jag tycker det är så himla fint. Kommer nog inte skriva så mycket mer till det här inlägget, känner att jag fått ur mig det mesta jag vill ha sagt om den här fantastiska (snygga!) mamman och dottern. Så ja, kort och gott här har ni lite kärlek i svartvitt.

collage svartvitt

 

One thought on “Kärlek i svartvitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kärlek i svartvitt

Här kommer de sista bilderna på Zandra och Ebba, för den här gången åtminstone. Ville göra några av bilderna i svartvitt för jag tycker det är så himla fint. Kommer nog inte skriva så mycket mer till det här inlägget, känner att jag fått ur mig det mesta jag vill ha sagt om den här fantastiska (snygga!) mamman och dottern. Så ja, kort och gott här har ni lite kärlek i svartvitt.

collage svartvitt

 

One thought on “Kärlek i svartvitt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>