Lite kärlek i reklampausen

Denna mysiga fredag passar det mycket bra att visa lite bilder tagna en annan mysig fredag i pausen till lets dance. Då fick jag ut dessa turturduvor på verandan för att ta lite bilder. Det är ju min fina mamma och pappa som så snällt ställde upp på lite bilder. Det var inte så många som hanns med i den korta pausen och ljuset var inte det bästa då klockan var efter nio på kvällen. Men det spelar ingen roll för jag älskar bilderna ändå. Jag älskar att de på något vis får fram den där kärlekskänslan på bara en sekund. De blir som ett nyförälskat par framför kameran. De har hållit ihop sedan de var yngre än mig och genom fyra stora utmaningar. Nämligen jag och mina syskon, och jodå, vi har allt testat deras gränser. Jag tycker faktiskt att det är mer beundransvärt än vilken karriär som helst.

mamma och pappa collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Lite kärlek i reklampausen

Denna mysiga fredag passar det mycket bra att visa lite bilder tagna en annan mysig fredag i pausen till lets dance. Då fick jag ut dessa turturduvor på verandan för att ta lite bilder. Det är ju min fina mamma och pappa som så snällt ställde upp på lite bilder. Det var inte så många som hanns med i den korta pausen och ljuset var inte det bästa då klockan var efter nio på kvällen. Men det spelar ingen roll för jag älskar bilderna ändå. Jag älskar att de på något vis får fram den där kärlekskänslan på bara en sekund. De blir som ett nyförälskat par framför kameran. De har hållit ihop sedan de var yngre än mig och genom fyra stora utmaningar. Nämligen jag och mina syskon, och jodå, vi har allt testat deras gränser. Jag tycker faktiskt att det är mer beundransvärt än vilken karriär som helst.

mamma och pappa collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>