Liten på väg – {Gravidfotografering}

För ett par veckor sedan var denna fina gravidmage hos mig på besök. Jag har sagt det förr och det tåls att sägas igen, jag älskar att fotografera gravidmagar. Förväntningarna och lyckan. Allt det  ryms liksom i bebismagen. Skulle det vara jag skulle jag förmodligen också vara riktigt rastlös på att vänta, nio hela månader. En försenad buss är en myra i en myrstack i jämförelse. Men Angelina behöver inte vänta länge till, kanske har hennes lille plutt redan kommit. Då har denna lilla plutt hamnat helt rätt, hos en mycket fantastisk mamma.

Angelina collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Liten på väg – {Gravidfotografering}

För ett par veckor sedan var denna fina gravidmage hos mig på besök. Jag har sagt det förr och det tåls att sägas igen, jag älskar att fotografera gravidmagar. Förväntningarna och lyckan. Allt det  ryms liksom i bebismagen. Skulle det vara jag skulle jag förmodligen också vara riktigt rastlös på att vänta, nio hela månader. En försenad buss är en myra i en myrstack i jämförelse. Men Angelina behöver inte vänta länge till, kanske har hennes lille plutt redan kommit. Då har denna lilla plutt hamnat helt rätt, hos en mycket fantastisk mamma.

Angelina collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>