Med kaffet i handen och utsikt mot råddjuren!

Det här är anledningen till att det inte sker så mycket på varken hemsidan, facebook eller instagram för min del just nu. Efter en klarskriven C-uppsats har jag nämligen flytt stan för lite välbehövlig landetsemester. Så i denna ljuvliga idyll som syns på bilden befinner jag mig i just nu. Dricker kaffe, drar mig i solstolen, myser med busunge,  spanar efter råddjur och jo, jag går en intensivkurs för att ta mitt körkort också. Men det hinns med. Det är en ganska intensiv period i allmänt just nu, vilket är både hur kul som helst och såklart lite påfrestande. Min stresströskel är ganska låg (trots att jag skyndar hela tiden) och med åren har jag insett att när jag börjar glömma saker, somna mitt på dagen och borsta tänderna i köket är det dags att varva ner. Dock är detta lättare sagt än gjort. Men här på landet liksom tvingas man att varva ner. För allt annat gör ju det. Det är tyst här, så tyst att jag nästan stör mig på min egen andning. Jag ser inte fem joggare i minuten utanför köksfönstret som ger mig dåligt samvete. Jag tittar inte på tv, jag tittar ut. Min kvällsrutin är numera att ta med mig tekoppen ut på farstukvisten och bara sitta och va. Jag kanske inte är en person som från början älskat landet eller dragit mig till naturen. Men jag har fattat att det är det jag behöver. En lugn, tyst och befriande miljö som blir en bra andningspaus från alla måsten, kreativa ideér, roliga måsten, tankar och reflektioner. Det var väl allt jag behövde säga just nu, en lång förklaring på varför inget händer just nu. Kan givetvis fortfarande ta emot bokningar, och jag har massvis med fina bilder att visa snart, men nu får det vara ingenting.

semester11

One thought on “Med kaffet i handen och utsikt mot råddjuren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Med kaffet i handen och utsikt mot råddjuren!

Det här är anledningen till att det inte sker så mycket på varken hemsidan, facebook eller instagram för min del just nu. Efter en klarskriven C-uppsats har jag nämligen flytt stan för lite välbehövlig landetsemester. Så i denna ljuvliga idyll som syns på bilden befinner jag mig i just nu. Dricker kaffe, drar mig i solstolen, myser med busunge,  spanar efter råddjur och jo, jag går en intensivkurs för att ta mitt körkort också. Men det hinns med. Det är en ganska intensiv period i allmänt just nu, vilket är både hur kul som helst och såklart lite påfrestande. Min stresströskel är ganska låg (trots att jag skyndar hela tiden) och med åren har jag insett att när jag börjar glömma saker, somna mitt på dagen och borsta tänderna i köket är det dags att varva ner. Dock är detta lättare sagt än gjort. Men här på landet liksom tvingas man att varva ner. För allt annat gör ju det. Det är tyst här, så tyst att jag nästan stör mig på min egen andning. Jag ser inte fem joggare i minuten utanför köksfönstret som ger mig dåligt samvete. Jag tittar inte på tv, jag tittar ut. Min kvällsrutin är numera att ta med mig tekoppen ut på farstukvisten och bara sitta och va. Jag kanske inte är en person som från början älskat landet eller dragit mig till naturen. Men jag har fattat att det är det jag behöver. En lugn, tyst och befriande miljö som blir en bra andningspaus från alla måsten, kreativa ideér, roliga måsten, tankar och reflektioner. Det var väl allt jag behövde säga just nu, en lång förklaring på varför inget händer just nu. Kan givetvis fortfarande ta emot bokningar, och jag har massvis med fina bilder att visa snart, men nu får det vara ingenting.

semester11

One thought on “Med kaffet i handen och utsikt mot råddjuren!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>