Never put the key to your happiness in somebody else´s pocket {Studentfotografering Karlstad}

Minns hur väckarklockan ringde tidigt tidigt för att jag skulle upp och göra mig snyggare än någonsin till champagnefrukosten. Hemma hos mig, smidigt! Folk trillade in, vi skålade och åt frukost. Åkte till skolan och kände att idag smäller det, äntligen blir man fri! Två sekunder innan vi skulle springa ut insåg jag dock, att jag gillar ju mina lärare, lukten av dessa lokaler och egentligen, hur jobbigt har det varit nu i tre år? Vi har ju mest bara fikat. Helt plötsligt byttes leendet ut mot tårar då jag insåg att gymnasietiden kommer inte tillbaka och den var ju så underbar! Efter några antal år kan jag dock säga, att den tiden var helt underbar, men det som kommer efter är bättre. För den häftigaste resan är inte länder långt borta. Den häftigaste resan är att bli vuxen och lära känna sig själv. Vem man är och vad man egentligen uppskattar i livet. Det finns egentligen inget slut på den resan (antar jag), men för mig har det varit en resa med rykande fart från studenten och fram tills nu. Nu är det Viktorias tur att börja sin resa. Hon är grym min kusin och jag är stolt över att ha henne i familjen. Som lite äldre och…ja egentligen bara äldre, skulle jag vilja lämna några visdomsord på färden. Folk kommer att säga vad du ”borde göra”,  ”borde vilja” och ”borde känna”. Lyssna på dig själv istället, för du har ju känt dig själv i snart 20 år. Förutom det rådet tycker jag att du kan göra lite vad du vill nu i början, om du slösar bort tiden kommer du ändå känna dig lika ung när du är lika gammal som mig!

collage viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Never put the key to your happiness in somebody else´s pocket {Studentfotografering Karlstad}

Minns hur väckarklockan ringde tidigt tidigt för att jag skulle upp och göra mig snyggare än någonsin till champagnefrukosten. Hemma hos mig, smidigt! Folk trillade in, vi skålade och åt frukost. Åkte till skolan och kände att idag smäller det, äntligen blir man fri! Två sekunder innan vi skulle springa ut insåg jag dock, att jag gillar ju mina lärare, lukten av dessa lokaler och egentligen, hur jobbigt har det varit nu i tre år? Vi har ju mest bara fikat. Helt plötsligt byttes leendet ut mot tårar då jag insåg att gymnasietiden kommer inte tillbaka och den var ju så underbar! Efter några antal år kan jag dock säga, att den tiden var helt underbar, men det som kommer efter är bättre. För den häftigaste resan är inte länder långt borta. Den häftigaste resan är att bli vuxen och lära känna sig själv. Vem man är och vad man egentligen uppskattar i livet. Det finns egentligen inget slut på den resan (antar jag), men för mig har det varit en resa med rykande fart från studenten och fram tills nu. Nu är det Viktorias tur att börja sin resa. Hon är grym min kusin och jag är stolt över att ha henne i familjen. Som lite äldre och…ja egentligen bara äldre, skulle jag vilja lämna några visdomsord på färden. Folk kommer att säga vad du ”borde göra”,  ”borde vilja” och ”borde känna”. Lyssna på dig själv istället, för du har ju känt dig själv i snart 20 år. Förutom det rådet tycker jag att du kan göra lite vad du vill nu i början, om du slösar bort tiden kommer du ändå känna dig lika ung när du är lika gammal som mig!

collage viktoria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>