Om mig – Information

 

I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.
- Carrie Bradshaw

Det kanske inte är det mest poetiska och romantiska citatet. Förmodligen också helt ologiskt ur sitt sammanhang. Men jag älskar det. Bortsett från att Sex and the city är vansinnigt underhållande, så känner jag mig väldigt hemma i just detta citat.
För det är precis så som jag känner mig, operfekt. Först tyckte jag det var ganska jobbigt att inte vara perfekt. Att inte orka springa milen, utan fick nöja mig med mina kilometer. Att aldrig få till det där svallet på håret utan fick göra tofs till ”min grej”. Men nu har jag lärt mig. Att i det operfekta finns det perfekta. Lite mer poetiskt, eller hur?

Kanske är det just därför jag fullkomligt älskar bröllop. För att de är oförutsägbara och därmed operfekta. De bjuder på blandade känslor, oväntade händelser, ibland regn men för det mesta solsken.
Jag älskar att vara en del det underbara kaoset. Med alla blandade känslor. Skratt, kärlek, nervositet, glädjetårar och lite lätt berusning av både lycka och bubbel. För hur mycket jag än försöker planera och föreställa mig dagen in i minsta detalj, så kommer jag alltid bli lika glatt överraskad av allt det oförutsägbara och fantastiska i min kamera mot kvällens slut.

Jag fotograferar bröllop. Heldag och halvdag, beroende på era behov. Jag har min bas i Värmland men tar mig an bröllop över hela Sverige. Om ni anlitar mig som fotograf på ert bröllop anlitar ni inte bara min kamera. Ni anlitar mig. Min bildstil. Min personlighet. Min operfektion och min tofs.

/Linnea

 

Om mig – Bild

_MG_1408