Sommarkänslor och bebisfötter!

Det finns nog ingen som missat att sommarn är på väg. Grönskan, värmen, solen och doften. Hur luktar sommar då? Lite nyklippt gräs, nysopade gator och hemma hos mig luktar det även lite gudomlig bebisdoft. Ni vet den där man känner när man snoosar ner näsan i deras små huvuden. Det passar jag på att göra när det kommer hit små söta såklart. Och nu har det varit många bebisfötter här och fler är på väg. Dom är alltid välkomna! Men inte så många har kommit upp här på bloggen än, det får jag be om ursäkt för. Jag hade tänkt mig snabb och fräsch uppdatering nu i och med nya hemsidan. Vad som äter upp min tid och håller mig härifrån är en C-uppsats, som är min sista slutspurt innan utbildningen är klar och sommaren kan börja. Då kommer jag kunna lägga mycket mer tid här och jag hoppas givetvis på massa härliga utomhusfotograferingar nu inför den grönskande tid som kommer!

Elsie (22)

One thought on “Sommarkänslor och bebisfötter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Sommarkänslor och bebisfötter!

Det finns nog ingen som missat att sommarn är på väg. Grönskan, värmen, solen och doften. Hur luktar sommar då? Lite nyklippt gräs, nysopade gator och hemma hos mig luktar det även lite gudomlig bebisdoft. Ni vet den där man känner när man snoosar ner näsan i deras små huvuden. Det passar jag på att göra när det kommer hit små söta såklart. Och nu har det varit många bebisfötter här och fler är på väg. Dom är alltid välkomna! Men inte så många har kommit upp här på bloggen än, det får jag be om ursäkt för. Jag hade tänkt mig snabb och fräsch uppdatering nu i och med nya hemsidan. Vad som äter upp min tid och håller mig härifrån är en C-uppsats, som är min sista slutspurt innan utbildningen är klar och sommaren kan börja. Då kommer jag kunna lägga mycket mer tid här och jag hoppas givetvis på massa härliga utomhusfotograferingar nu inför den grönskande tid som kommer!

Elsie (22)

One thought on “Sommarkänslor och bebisfötter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>