”Titta dom pussas!!”

Jag kommer nog aldrig glömma denna fotografering, min första kärleksfotografering. Kändes lite som alla andra ”första” man gör i livet, görnervöst! Jag hade kollat upp varenda väderprognos under hela helgen och på söndag visade det molnigt med stora solchanser. Bra, då kunde vi ju hålla till vid den fina byggnaden jag länge trånat efter att fota vid. Jag hade redan kollat upp hur motljuset låg. Under dagen levde vädret upp till vad de lovat och jag mötte upp det fina nykära paret, Anton och Malin vid Mariebergsskogen där de spelade minigolf. Nu var jag nog ännu mer nervös, men det löste sig genom att prata, babbla och skämta som aldrig förr. Intressant vad en kamera kan göra för personligheten. Jag fick veta att Malin och Anton träffades i Stockholm och hade varit ihop nu i ett år, vilket märktes för de pussades, mycket! Så fina ihop. Vi började gå mot den uttänkta byggnaden, och hela tiden sneglade jag mot det stora svarta molnet som började dra in över oss. Fan. Vi hann fota i 5 minuter innan regnet bara öste ner över oss. Vi tog skydd under ett träd, vilket var ganska mysigt förvisso. När regnet slutade fick vi ihop ganska många bilder ändå, och jag cyklade hem jättenöjd. Mitt i fotograferingen cyklade även en pappa förbi med sitt barn och utbrast ”Titta!! De pussas”. Så tack förbicyklande pappan för att du gav mig några extra skrattande fina bilder!

collage 1 Anton och Malin

3 thoughts on “”Titta dom pussas!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

”Titta dom pussas!!”

Jag kommer nog aldrig glömma denna fotografering, min första kärleksfotografering. Kändes lite som alla andra ”första” man gör i livet, görnervöst! Jag hade kollat upp varenda väderprognos under hela helgen och på söndag visade det molnigt med stora solchanser. Bra, då kunde vi ju hålla till vid den fina byggnaden jag länge trånat efter att fota vid. Jag hade redan kollat upp hur motljuset låg. Under dagen levde vädret upp till vad de lovat och jag mötte upp det fina nykära paret, Anton och Malin vid Mariebergsskogen där de spelade minigolf. Nu var jag nog ännu mer nervös, men det löste sig genom att prata, babbla och skämta som aldrig förr. Intressant vad en kamera kan göra för personligheten. Jag fick veta att Malin och Anton träffades i Stockholm och hade varit ihop nu i ett år, vilket märktes för de pussades, mycket! Så fina ihop. Vi började gå mot den uttänkta byggnaden, och hela tiden sneglade jag mot det stora svarta molnet som började dra in över oss. Fan. Vi hann fota i 5 minuter innan regnet bara öste ner över oss. Vi tog skydd under ett träd, vilket var ganska mysigt förvisso. När regnet slutade fick vi ihop ganska många bilder ändå, och jag cyklade hem jättenöjd. Mitt i fotograferingen cyklade även en pappa förbi med sitt barn och utbrast ”Titta!! De pussas”. Så tack förbicyklande pappan för att du gav mig några extra skrattande fina bilder!

collage 1 Anton och Malin

3 thoughts on “”Titta dom pussas!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>