Törnrosa på dop

Ja det stämmer, Milia sov mer eller mindre genom hela sitt dop. Kanske var det alla ljusen, musiken, eller rent av pappas famn som gjorde det. Men sött sussade hon allt vid altaret, vaknade till lite till delen med vattnet. Men annars så! Jag var ju givetvis där och fotograferade, inte bara mitt första dop utan första gången i en kyrka. Det var ganska spännande att stå framme vid altaret tillsammans med prästen och smyga runt med kameran. Som en V.I.P gäst. Jag kände mig ganska viktig med min kamera! Men jag får ursäkta mig till alla övriga gäster som bara kom hem med bilder på min rygg.

dop collage

 

 

One thought on “Törnrosa på dop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Törnrosa på dop

Ja det stämmer, Milia sov mer eller mindre genom hela sitt dop. Kanske var det alla ljusen, musiken, eller rent av pappas famn som gjorde det. Men sött sussade hon allt vid altaret, vaknade till lite till delen med vattnet. Men annars så! Jag var ju givetvis där och fotograferade, inte bara mitt första dop utan första gången i en kyrka. Det var ganska spännande att stå framme vid altaret tillsammans med prästen och smyga runt med kameran. Som en V.I.P gäst. Jag kände mig ganska viktig med min kamera! Men jag får ursäkta mig till alla övriga gäster som bara kom hem med bilder på min rygg.

dop collage

 

 

One thought on “Törnrosa på dop

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>