Varma ögon, blåa ögon och en himla massa skratt – {Gravidfotografering}

I våras (Ja, nu är det sommar gott folk) så träffade jag denna underbara kvinna i Stockholm hemma hos min syster. Hon heter Linn och på dessa bilder väntade hon en liten lillasyster till dottern Freja. Om jag skulle beskriva Linn skulle jag börja med hennes varma fina ögon. I dom finns ingen elakhet, bara kärlek. Sedan skulle jag vilja nämna hennes härliga leende och enkelhet. Samtalen bara flöt på under hela fotograferingen och inget kändes nervöst eller stelt, bara härligt och enkelt. Sist skulle jag nämna hennes lugn, för det är faktiskt bra gjort att hålla sig så lugn när två stycken små liv springer omkring och bygger koja mitt i ”studion”. Ett av de små liven var Freja som också fick vara med mamma på några bilder. Hennes blåa ögon… ja de behöver kanske inte beskrivas för de ser ni ju själva!  Men detta var som sagt i våras. Nu skulle jag gissa på att hela familjen sitter  i en soffa med två små fina tjejer i famnen. Och som fotograf i ett sådant läge kan jag bara hoppas att få träffa dem snart igen!

Linn Collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Varma ögon, blåa ögon och en himla massa skratt – {Gravidfotografering}

I våras (Ja, nu är det sommar gott folk) så träffade jag denna underbara kvinna i Stockholm hemma hos min syster. Hon heter Linn och på dessa bilder väntade hon en liten lillasyster till dottern Freja. Om jag skulle beskriva Linn skulle jag börja med hennes varma fina ögon. I dom finns ingen elakhet, bara kärlek. Sedan skulle jag vilja nämna hennes härliga leende och enkelhet. Samtalen bara flöt på under hela fotograferingen och inget kändes nervöst eller stelt, bara härligt och enkelt. Sist skulle jag nämna hennes lugn, för det är faktiskt bra gjort att hålla sig så lugn när två stycken små liv springer omkring och bygger koja mitt i ”studion”. Ett av de små liven var Freja som också fick vara med mamma på några bilder. Hennes blåa ögon… ja de behöver kanske inte beskrivas för de ser ni ju själva!  Men detta var som sagt i våras. Nu skulle jag gissa på att hela familjen sitter  i en soffa med två små fina tjejer i famnen. Och som fotograf i ett sådant läge kan jag bara hoppas att få träffa dem snart igen!

Linn Collage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>